“Asociaţia ImpACT ART”, asociaţie culturală, a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2017, de Daniel Neguţ, instructor de teatru, cu o vechime de peste 30 de ani ca actor amator, dar care a urmat şi cursurile de Actorie ale Şcolii Populare de Artă din Bucureşti şi Braşov, precum şi cursuri de teatru organizate de diverse instituţii de profil, inclusiv de UNATC.

        Asociaţia promovează mişcarea artistică de amatori şi are în componenţă aproximativ 20 de actori, în general actori amatori (dar sunt şi excepţii – actori profesionişti).

        Colegii noştri sunt: studenţi sau proaspăt absolvenţi de studii superioare, jurnalişti şi oameni de televiziune sau de radio, profesori şi alţi angajaţi în structuri de stat, ori în firme private, actori, liber-profesionişti, pensionari. 

        Marea mojoritate a membrilor asociaţiei catalogaţi drept “amatori” sunt “actori amatori” numai prin faptul că nu sunt absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC), însă avem colegi care au urmat diverse alte cursuri de actorie, ori au girul unei bogate experienţe artistice!  

        Lucrăm simultan la mai multe piese de teatru şi încercăm ca fiecare membru al trupei să joace cel puţin într-o piesă, ori să fie implicat în spectacole cu cel puţin o grup artistic, din cadrul Asociaţiei.

        În general, alegem piese de teatru sau scenete care să bucure spectatorii şi să le aducă zâmbete – comedii, ori satire – cu o durată cuprinsă de la 30-40 de minute, până la aproximativ o oră sau puţin peste o oră. 

        Vă aşteptăm, cu drag, la spectacolele noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *