Daniel NEGUŢ

Daniel Neguţ este jurnalist, om de radio şi formator, specialist cu activitate susţinută în comunicare şi dezvoltare personală.
Este instructor de teatru, atestat Arthesium.
A urmat cursurile de Actorie ale Şcolii Populare de Artă, din Bucureşti şi Braşov, precum şi cursuri de teatru, organizate de diverse instituţii de profil, inclusiv de Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale”, București (UNATC).

Are o vechime de peste 30 de ani ca actor, în zeci de spectacole pe scenă, ori în producţii cinematografice şi de televiziune sau în spoturi publicitare.

Este autor de scenarii, scenete şi piese de teatru, dar scrie şi poezii, poveşti, povestiri sau eseuri.

***

Gabriel M. TĂNASE

Gabriel Tănase este specialist in comunicare, relații publice și IT.

Pasionat de teatru şi de cinematografie, cu o vechime de doi ani, în aceste activităţi.

Este absolvent al Şcolii de actorie ,,Școala de Duminică”, în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale”, București, la cursuri de teatru şi – respectiv – actorie film.

Este nepot al marelui nostru actor, Marin MORARU!

***

Ştefan VLAD

Stefan Vlad nu reprezinta tipicul de artist normal. Cu ochii lui concentrati pe emotie, structura si munca sinelui, puterea empatica a lui Vlad il pune in centrul atentiei.

Cu mai mult de 4 ani de pasiune si dedicare in dezvoltarea lui, cu clase si masterclass-uri de actorie si regie/productie de film, autodidact, studiu in cinematografie, arte creative si scriere dramaturgica, descoperi ca primesti dedicare si seriozitate din partea lui. Expresivitatea o poti vedea in publicitate si in filme, indiferent daca e in fata camerei sau in spatele ei.

Curiozitatea lui multidisciplinara aproprie o gama larga de audienta, gata sa-l vada sau sa lucreze cu el, pentru ca “deciziile grele iti fac viata usoara”.

***

Lucian TROICIU

Bun cunoscător al firii umane, Lucian Troiciu are trei ani vechime în teatru, de joc efectiv, dar este pasionat de-o viaţă de această artă.

Chiar dacă pare puţin timp, în acest interval a interpretat mai multe roluri pe scenă, în piese sau scenete, ori în reclame TV.

Poate îl recunoaşteţi şi din această fotografie, făcută în timpul filmărilor pentru o reclamă la berea Timişoreana…

***

GABRIEL CĂLIN

Gabriel Călin este specialist în istorie şi pasionat dintotdeauna de teatru, cu diplomă de actorie, atestat Arthesium.

Cu o vechime de 5 ani pe scenă, a jucat în mai multe piese de teatru, scenete, ori în producţii de televiziune.

Scrie poezii, dar şi proză, iar vocea sa deosebită îl poate transforma oricând într-un bun interpret de orice fel de muzică!

***

ELENA-CARMEN BOBOCESCU

Elena-Carmen Bobocescu este specialistă în filologie și limbi străine .

Este pasionată din copilărie de teatru și muzică.

În anii ’90, a activat ca altistă în corul Sound, fiind membru fondator, vocea sa având, astfel, o garanţie a calităţii.

A făcut studii de “Arta actorului”, la Școala de Artă și a apărut pe scenă, în diverse spectacole, în monoloage și mici scenete.

În prezent, așteaptă marele rol, într-o piesă de teatru memorabilă, în care să-și poată exprima întreaga paletă artistică şi care să-i încununeze talentul.

În puținul timp liber, scrie poezie, proză scurtă și eseuri și face traduceri din literatura engleză și franceză.

***

EDUARD BĂNULESCU

Eduard Bănulescu este jurnalist și blogger, muzician și actor amator.

Eduard Bănulescu a studiat actoria, în cadrul Școlii de Artă București, dar și urmărind fimele lui Peter O’Toole și ale lui Jack Nicholson! Din anul 2019, are deosebita bucurie de a face parte din grupul de teatru al Asociaţiei Culturale ImpAct Art, acesta nefiind, însă, singurul grup teatral din care face parte…

Ca și cant-autor, a lansat materiale discografice de factură folk și indie rock, cântându-le în context live, oricând a avut ocazia. Solourile sale de chitara au fost adesea comparate pozitiv cu opera timpurie a lui Jimmy Page. Ca atare, el refuză să mai cânte solouri…

În materie de scris, el și-a dedicat majoritatea timpului unor… “superficiale” recenzii de albume rock și cronici fotbalistice. Eduard mărturisește că este un suporter al echipei de fotbal Dinamo București, iar această pasiune i-a adus numai… nefericire, de-a lungul anilor! 🙂

***

TEODORA VASÂLCA-CIMPOI

*****

DIANA SPRÎNCEANĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *